Lokáció

Otthon és befektetés a belváros szívében

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

  • Elhelyezkedés: V. kerület Garibaldi utca 4.
  • Átadás: 2009
  • Tervező: Óbuda Építész Stúdió

A lakóházról

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljeskörű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült, Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. Megőrizve az eredeti, impozáns ornamentikát, a hajdani állapotba visszaállított kőlépcsőházakat és folyosókat, a részleteiben kidolgozott kovácsoltvas elemeket, a hatalmas ablakokat és a lenyűgöző belmagasságot, az ingatlan az egyszerre elegáns és modern életvitel méltó színhelye. A kivitelezés a stílus és a minőség jegyében történt, amelyet a közös területek mészkőburkolatai, vagy a földszint felett kialakított, növényekkel beültetett kert is híven tükröz. A lakások közül több is rendelkezik az utcára vagy a belső, növényekkel beültetett kertre néző terasszal, míg az ötödik és hatodik szint lakásaiból közvetlenül saját, egyedi tetőteraszaikra juthatnak ki a lakók.

A Garibaldi 4. megújult épületében 37 luxusingatlan került kialakításra, míg a földszinten és a pinceszinten üzletek találhatók. Az épületben valamennyi egység értékesítésre került.

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk
kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Vezető értékesítő

+36 70 454 50 50

info

Bacsa Izabella

Vezető értékesítő

+36 70 454 3004

info

1023 Budapest, Szépvölgyi út 6., 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között.
Előre egyeztetett időpontban.