Ajánlatkérés

Captcha

Lokáció

Otthon és befektetés a belváros szívében

Az Elisabeth Residence a VII. kerületben Dob utca 34-36 szám alatt a „pesti Broadway” közvetlen szomszédságában található. Az épületektől karnyújtásnyira találhatóak színházak, múzeumok, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű romkocsmák és zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek.

A környék jól ellátott, számos kisebb bolt mellett hagyományos, házias kifőzdék, kézműves sörözők, a Körúton pedig a gyorséttermek széles választéka található. A kerület folyamatosan fejlődik, számos szolgáltató üzlet és újhullámos étterem nyitja meg kapuját.

  • Elhelyezkedés: VII. kerület Dob utca 34-36.
  • Lakásméretek: 22 - 120 m2
  • Tervezett átadás: 2018 év vége
  • Tervező: OK2 Építész Iroda

Virtuális lakáskereső

BELSŐ KERT A BELVÁROSBAN

Az Elisabeth Residence lakásainak célja, a könnyed, elegáns stílusú, mindenki számára könnyen megszerethető otthonok megteremtése. Ennek tükrében kerültek kialakításra a tágas és napfényes lakások: Nagy üvegfelületekkel és belső kertkapcsolattal a belvárosban egyedülálló atmoszférát nyújtanak leendő lakóinak.

A lakások méretei is széles skálán mozognak, a 25 négyzetméteres, egy vagy kétszemélyes stúdiólakásokon keresztül, kínálatunkban megtalálhatóak a két és három szobás, illetve a tetőtéri penthouse lakások is egészen 68 négyzetméteres nagyságig.

Emellett a kényelemre is nagy hangsúlyt fektettünk. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja. A földszinten üzlethelységek kapnak helyet, melyek a legkülönfélébb szolgáltatásokkal nyújtanak kényelmet az itt lakók számára az épületen belül.

Fizetési ütemezés

1
Regisztrációs szerződés megkötésekor: 2 / 3 / 5 M Ft – regisztrációs óvadék
2
Előszerződéskor a vételár 30%-a (amibe beszámításra kerül, a korábban megfizetett regisztrációs óvadék)
3
Műszaki átadásról történő értesítést követően 70% vételárhátralék

Teljeskörű bérbeadás management

Hozzon ki többet megvásárolt lakásából úgy, hogy bérbeadja azt. Akár rövidtávú, akár hosszútávú lakáskiadásban gondolkodik, a Biggeorge Serviced Apartments mindkét esetben leveszi a gondot az Ön válláról.

Tudjon meg többet!

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk
kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Vezető értékesítő

+36 70 454 50 50

info

Bacsa Izabella

Vezető értékesítő

+36 70 454 3004

info

1023 Budapest, Szépvölgyi út 6., 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között.
Előre egyeztetett időpontban.