Lokáció

Otthon és befektetés a belváros szívében

A Broadway Residence Budapest szívében, a VII. kerületi Csányi utcában hívogatja mindazokat, akik számára a stílus és a minőség az ingatlan és a környezet tekintetében egyaránt fontos.

A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása valóban különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek. A Broadway Residence-től karnyújtásnyira található színházak és múzeumok, a „Pesti Broadway” igényes mulatói, a Liszt Ferenc tér elegáns vendéglői, a turisták és helybeliek körében egyaránt rendkívül népszerű Gozsdu Udvar, a nemzetközi hírű romkocsmák, az új, zeneileg is sokszínű szórakozóhelyek, valamint a környék modern éttermei, a hagyományos, házias kifőzdék, a Körúton pedig a gyorséttermek széles választéka is mind hozzájárulnak ehhez.

  • Elhelyezkedés: VII. Csányi u. 9-11.
  • Lakásméretek: 28 - 77 m2
  • Tervezett átadás: 2017 nyár
  • Tervező: Bálint és Társa Építész Iroda

ÚJ LAKÁSOK A PESTI BROADWAY-EN

A Broadway Residence Budapest VII. kerületében, a Csányi utcában kínál minőségi alapanyagokból készült, modern és stílusos lakókörnyezetet. A hatszintes, lifttel felszerelt társasházban 57 lakás kerül átadásra, amelyek 28 és 77 nm közötti méretben elérhetőek. A belvárosi autós létet a lakásokhoz tartozó gépkocsibeállók segítik, amelyek az alsó szinten lévő parkolószinten kerültek kialakításra.

 

Teljeskörű bérbeadás management

Hozzon ki többet megvásárolt lakásából úgy, hogy bérbeadja azt. Akár rövidtávú, akár hosszútávú lakáskiadásban gondolkodik, a Biggeorge Serviced Apartments mindkét esetben leveszi a gondot az Ön válláról. Ráadásul most garantáltan 5,25-7%-ot hozamot kínálunk befektetőinknek, mely hozam bevételmegosztásos konstrukcióban akár 12% is lehet!

Tudjon meg többet!

Anyagválaszték katalógus

  • Hidegburkolatok
  • Melegburkolatok
  • Belső ajtók
  • Szaniterek
  • Villanykapcsolók

Katalógus letöltése

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk
kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Vezető értékesítő

+36 70 454 50 50

info

Bacsa Izabella

Vezető értékesítő

+36 70 454 3004

info

1023 Budapest, Szépvölgyi út 6., 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között.
Előre egyeztetett időpontban.