Teljeskörű bérbeadás management

Kiváló befektetési lehetőség

Most garantáltan 5,25-7%-os hozamot kínálunk befektetőinknek, mely hozam bevételmegosztásos konstrukcióban akár 12% is lehet!*

Hozzon ki többet megvásárolt lakásából úgy, hogy bérbeadja azt. Akár rövidtávú, akár hosszútávú lakáskiadásban gondolkodik, a Biggeorge Serviced Apartments mindkét esetben leveszi a gondot az Ön válláról.

Leendő befektetőink kétféle befektetési konstrukció közül választhatnak:

1) Garantált bérleti hozam választása esetén a befektetésre szánt lakás típusától és a szerződés hosszától függően 5,25-7% hozamot kínálunk befektetőinknek.
2) Elszámolás alapú konstrukcióban a garantált hozam mellett, az év végén, az apartman bérbeadottságával arányosan a plusz bevétel egyéb üzemeltetési költségek levonása utáni 70%-át kapja meg a befektető, amely összesítve a 12%-os hozamnak megfelelő bevételt is elérheti.

A City Collection lakásainak megtervezésekor fontos szempont volt, hogy az épület hatékonyan üzemeltethető, rövid és középtávra bérbeadott szálláshelyként üzemelő apartmanházzá váljon.

A Biggeorge Serviced Apartments-szel való szerződéskötéssel leveheti a gondot a válláról. Legyen szó a bérbeadással kapcsolatos gyakorlati teendőkről – ügyfélfogadás, takarítás -, vagy akár az ingatlan értékének megőrzéséről, az általunk kínált konstrukciók minden részletről gondoskodnak. Befektetőink számára a teljeskörű management mellett 3 szintű biztosítási rendszert dolgoztunk ki, ami garantálja az ingatlanok értékállóságát, az esetleges károkozásból adódó költséget pedig vállaljuk befektetőink helyett.

Legjelentősebb fellendülés: V. és VII. kerület

Budapesten a beutazó turizmus az európai átlagot meghaladó mértékben nőtt az elmúlt években, a folyamatot a világgazdaság erősödése, illetve a Malév csődjének eredményeképpen létesülő fapados légitársasági kapacitások növekedése váltotta ki. Emellett a világpiacon átrendeződés tapasztalható a szállodák felől az apartmanok irányába. A beutazó turizmus erősödése várható a következő évekre is, melyet immár az alacsony üzemanyagár, illetve repülőjegyárak táplálnak. Ebben a globális környezetben Budapest belvárosa kivételes helyzetben van, hogy profitáljon az ország, illetve a város elérhetőségének és népszerűségének növekedéséből. Emellett fontos megjegyezni, hogy a niche (rés) piacokat kielégítő egyedi apartmanok mellett kizárólag azoknak a “házak”-nak illetve szervezeteknek van létjogosultsága a versengő online piacon, amelyek megfelelő méretgazdaságosság mellett képesek nagyszerű színvonalat biztosítani vendégeiknek.

*A fenti leírás nem minősül üzleti ajánlatnak. A pontos feltételeket a Biggeorge Serviced Apartments Zrt-vel kötendő bérleti szerződés tartalmazza.