Projekt
Szobák száma: 1 - 5
Méret: 40 - 100

City Collection

Minőségi,
belvárosi,
fejlesztések

A City Collection Budapest belvárosának központi részein elhelyezkedő beruházásainkat foglalja egységbe. A portfólióba lakó-, iroda-, kereskedelmi- és hotel fejlesztések egyaránt tartoznak.

Az épületek különlegessége - belvárosi elhelyezkedésük mellett - a tervezés és kivitelezés magas minősége, amely nemcsak a saját otthonra vágyóknak kínál páratlan befektetési lehetőséget, de azoknak is, akik rövid távú lakáskiadásban gondolkoznak.

Tudjon meg többet!

Ajánlatkérés

Captcha

Projektjeink

VII. KERÜLET

VII. kerület

V. kerület

V. kerület

VII. kerület

Az összes lakás megtekintése

Beruházó

Tapasztalat,
értékteremtés,
innováció

A Biggeorge Property Zrt. legfontosabb küldetése a felhasználói igényeket maximálisan kielégítő, nemcsak kiváló minőségű, de egyben szerethető épületek megalkotása. A végeredmény pedig – legyen bár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi.

Minden új projekt a jó ötletek felkutatásával indul. Ezt követően cégünk előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, amelyekhez pénzpiaci kapcsolataink biztosítanak stabil anyagi hátteret. A Biggeorge Property Zrt. jelenleg 150 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködésével.

Tudjon meg többet!